banner2

banner1

banner11

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı Basın Açıklaması Yaptı

AK Parti Artvin Kadın Kolları İl Başkanlığı "Yeni Akit" gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Dilipak'ın yazdığı ve AK Partili kadınları hedef aldığı köşe yazısı hakkında kınama açıklaması gerçekleştirdi.

ARTVİN 11.08.2020, 12:49
AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı Basın Açıklaması Yaptı

AK Parti Artvin Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Elif Pehlivan ve Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyelerinin yaptığı açıklamada

"Değerli basın mensupları, hoş geldiniz.

AK Parti kurulduğu günden bugüne, her zaman çözüm odaklı siyasetten yana olmuş, milletimizin taleplerini, hassasiyetlerini önemsemiş ve siyasi bir akılla çözmeye çalışmıştır.

Son dönemlerde, bazı çevrelerin meseleleri kendi zemininde konuşuyormuş gibi yaparak, bir takım hesaplaşmalar peşinde koştuklarına şahit olmaktayız.

Birileri sebep ve sonuç ilişkisini tamamen yanlış kurgulayarak adeta işi, psikolojik şiddet uygulamaya kadar götürmüşlerdir.

Gezi Parkında yaşananlar misali, gün geçmiyor ki yeni bir bahane ile Partimize yönelik bir saldırı yapmak isteyenler çıkmasın.

Kendilerine göre bazı gerekçeleri öne çıkartarak,partimizin kadınlarına ağır hakaret eden zihniyetin asıl meselesi o günkü gibi 3-5 ağaç değildir.

Partimiz 18 yıldır gerek ülkemizde, gerekse küresel boyutta ciddi mücadeleleri yürütmüş, içeride ve dışarıda pek çok kazanımları milletimizin istifadesine sunmuştur.

Bugüne kadar zaman zaman AK Parti karşıtlığından beslenen bir takım gazeteci, siyasetçi, sanatçı veya akademisyen gruplarına şahit olmuş,
yanlı ve iyi niyet taşımayan yaklaşımlarına karşı mücadele vermiştik.

Sözde kanaat önderleri gibi bir duran bu gibi çevrelerin,
sanki hükümetimizin ve Partimizin çıkarlarını düşünüyormuş gibi
bir tutum sergilediklerine ve çeşitli ayrışma noktaları oluşturmaya çalıştıklarına
şahit olmaktayız.

Hem Partimizin içinde, hem de Partimizin karşısındaki kitleleri birbirlerine düşürme çabaları ile çatışma ve sürtüşme alanları oluşturmaktadırlar

Partimizin kurulduğu günden bugüne, 19 yıldır liderimizin kadınlara yönelik duruşu, özel destekleri ve ayrımcılıkla mücadelesi samimi ve güçlü bir şekilde devam etmektedir.

“Kadınlara yönelik ayrımcılık ırkçılıktan beterdir” diyen AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu inanç ve gayretleri neticesinde dünyanın en büyük kadın örgütünü kurarak, yıldan yıla büyütmeyi başarabilen bir lider olmuştur.

AK Parti aile birliğini korumak ve kadına yönelik şiddetle mücadele etmek amacıyla bugüne kadar çok önemli düzenlemeleri hayata geçirmiştir:

Eğitimde, sağlıkta, sosyal politikalar alanında, ekonomide, istihdamda, ayrımcılık ve şiddetle mücadelede, kadını, aileyi ve çocuğu koruyan pek çok yasal düzenlemelerle kadının statüsünü ve toplumdaki yerini dünya standartlarının üzerine çıkartmıştır.

Kadınlarımızın karar alma mekanizmaları olan, merkezi ve yerel Meclislerde tarihimizin en yüksek katılımı sağlanmıştır.

Kamu Kurum ve Kuruluşları başta olmak üzere siyasette, bürokraside,yargıda, güvenlikte, akademide,eğitim kurumlarında kılık ve kıyafet ayrımcılıkları kaldırılmış, kadınlar arasındaki eşitlik sağlanmış, toplumsal barışın yeniden tesisinde ülkemiz hak ettiği seviyeye kavuşmuştur.

Bütün bu hak ve özgürlükleri milletimize, liderimiz, partimiz ve hükümetlerimiz sağlamıştır . Öyle birilerinin 5- 10 bin twit atmasıyla ve algı yönetmesiyle kazanılabilecek başarılar değildir.
Herşeyden önce milletimiz ahde vefalıdır, kadir kıymet bilir, asla nankörlük yapmaz.

Aynı şekilde partimiz, cahiliye devirlerine ait, kadınlara yönelik her türlü şiddetin, katliamın ve zulmün tavizsiz karşısında durmuştur.

Sadece ülkemizin değil, Gönül Coğrafyamızın tamamında her zaman mazlumların, mağdurların, köşesinde sessiz sedasız acılar içinde göz yaşlarını akıtan gönlü kırıkların yanında yer almıştır.

Diğer taraftan ise aileyi yıkan, nesilleri kirleten tüm sapkınlıklara, ahlâksızlıklara karşı her türlü mücadeleyi vermiştir, vermeye de devam edecektir.

Kültürümüz, değerlerimiz, aile bilincimiz ve geçmişten geleceğe aktarılması gereken öğretilerimizle AKKADINLAR olarak bizler, yurdumuzun dört bir köşesinde mücadele etmekteyiz." kelimelerine yer verildi.

Yorumlar (1)
Fikret 6 ay önce
Dilipak bu davayı en zor zamanlarda bütün varlığıyla savunmuş ve mücadele vermiştir. Yazdıkları bir kelime hariç hepsi tamamen doğrudur. Yanlış olan kelime için de özür dilemiştir. Başta reis olmak üzere davanın çilekeş emektarlar sayesinde herşey sütliman olduktan sonra partiye çöreklenip sefa süren sosyete özentileri bu çilekeşlerden biri olan Dilipak'a dil uzatma hakkını nereden buluyorlar. Üzücü bir noktaya geldik.
hafif kar yağışlı
Namaz Vakti 19 Ocak 2021